sargas.jpg (4856 bytes)
sargas.jpg (4856 bytes)


Cégünk, az LBS ECoNET Kft (korábban Horváth és Molnár Kft.) több, mint 11 éve van jelen az informatikai piacon. Kiemelt céljaink között szerepelt, hogy folyamatosan olyan komplex szolgáltatási kört és eszközparkot kínáljunk ügyfeleinknek, mely versenyelőnyt kpes biztosítani számunkra, hiszen mi az informatikát stratégiai fegyvernek tekintjük. Ezen törekvésünket azonban csak úgy koronázhatja siker, ha naprakészen nyomon követjük a közgazdasági elméletek és az információs technológiák változását.

Vállalatirányítási szempontból az utóbbi idők forradalmi változása az információrendszerek piacán az OLAP (On-Line Analytical Proccessing) technológia megjelenése volt. Ennek jelentőségét felismerve született meg 1999 őszén az a döntés, hogy szolgáltatási körünket kibővítjük. A saját fejlesztésű integrált informatikai rendszerünk - ECoNET 850 - forgalmazásán túlmenően a következő tevékenységekkel bővítettük szolgáltatásaink körét:

Középvállalatokra méretezett vállalatirányítási euroszoftverek, E-Business megoldások (Exact globe, E-Synergy) forgalmazása, bevezetése, az ehhez kapcsolódó teljes körű support tevékenység (üzemgazdasági meodellek kialakítása, alkalmazási javaslat készítése, betanítés, rendszerkövetés, stb.)

Vezetői információs rendszerek kialakítása, ezek megvalósításához szükséges eszközök forgalmazása.

SQL alapú Egyedi szoftverek fejlesztése forgalmazása.

 

Vissza az LBS ECoNET Rt főlapra