a “Nyugodt álom garanciája!”

 

Az ECoNET 85o integrált vállalatirányítási rendszer fejlesztése 1990-ben kezdődött és a kor változó követelményeinek kiszolgálása érdekében jelenleg is tart. A rendszer hatékonyan és teljeskörűen képes támogatni közép kategóriájú termelő vállalatok üzleti és logisztikai folyamatait. Célunk olyan eszközt és komplex szolgáltatást kínálni ügyfeleink számára, mely az üzleti modellek kidolgozásától, a vállalat üzleti folyamatainak újraszervezésén át, a rendszer zökkenőmentes működtetéséig biztosítja a rendszer hatékony bevezetését és megbízható üzemeltetését.

 

Az elmúlt tíz év során fontos szempontnak tartottuk a hosszú távú üzleti kapcsolat kiépítését partnereinkkel, amelyre csak úgy volt lehetőség, hogy társak tudtunk lenni számukra a fejlődésben. Erre nyújt és nyújtott garanciát a komplex implementációs technológia, valamint az a szakmai tudás és tapasztalat, mellyel kollegáink rendelkeznek.

 

Olyan eszközt kínálunk, mely felhasználói számára kézzel fogható piaci előnyöket biztosít a vállalati működési folyamatok több területén. Vezetői döntések megalapozottságát támogató információk biztosítása, áttekinthető, áttetsző üzleti és logisztikai modellek kialakítása és megfelelő informatikai támogatása.

 

Cégünk saját fejlesztésű termékéről lévén szó a rendszer rugalmasan adaptálható, amely a jelenlegi szoftver piacon komoly előnyt jelenthet a felhasználók számára. Jelenleg is futnak olyan ECoNET 85o alkalmazások, melyek a partner egyedi igényeit, speciális helyzetét figyelembe véve fejlesztettünk ki. Természetesen ezeknél az egyedi fejlesztéseknél is komoly hangsúlyt kapott a rendszer magas szintű integritásának megtartása.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését úgy további információkat termékünkről rövid szakmai ismertetőnkben találhat.

 

Vissza az LBS ECoNET Rt főlapra