Az üzletág tevékenységi köre, szolgáltatásai

Vissza

 

Az üzletág létrehozásával több célja is volt a vállalat vezetésének. Egyik oldalról ésszerűnek tűnt a cégnél már a kezdetektől meglévő fejlesztői kapacitás egy külön szervezeti egységben történő koncentrálása, másfelől tevékenységeink fokozatos bővítésével párhuzamosan így az egyedi fejlesztésű, illetve megrendelésre készülő szoftvertermékek értékesítésére is nagyobb hangsúly kerülhet.

Az üzletág tevékenységei közé tartozik egyéb forgalmazott termékeinkhez kapcsolódó szoftverfejlesztés, adaptáció és illesztési kérdések megoldása, egyedi megrendelésre szállított szoftverek készítése valamint adatbáziskezelők és palmtop eszközök forgalmazása ill. palmtop alkalmazások szállítása.

 

2000. elején készült el az a szoftverfejlesztői környezet, amely a fejlesztési feladataink megoldását magas színvonalon lehetővé teszi. Az ECoNET Swan fejlesztői környezet létrehozásával szakembereink a modern számítástechnikai eszközök kínálta lehetőségeket és a több mint tíz éves szervezési tapasztalatokat felhasználva olyan eszközt készítettek, mely tevékenységi körükben a legszélesebb körű igényeknek is megfelelő szoftverek szállítására teszi képessé cégünket. Az ECoNET Swan a Delphi programnyelv hatékonyságát ötvözi a típusfeladatokra kicsiszolt kódgenerálás robosztusságával. A segítségével fejlesztett programok a legnépszerűbb SQL alapú adatbáziskezelőkön (Interbase, MS SQL, Oracle) és a legelterjedtebb hálózati operációs rendszereken (Windows NT, Unix, Novell) működtethetők.

 

listajel

RÉV - Integrált handheld rendszer

listajel

Adaptációk, szoftverillesztések

listajel

Egyedi szoftverfejlesztések

listajel

Palmtop eszközök, palmtop alkalmazások

listajel

Adatbáziskezelők

 

Vissza az LBS ECoNET Rt főlapra