<<<

Raktári-,  Értékesítői-,  Vezetői Információs modul

 

... A KÉZBEN TARTOTT CRM !           Itt tekintheti meg a bemutatót!  Itt töltheti le a bemutatót! Click here to watch the presentation online!  Click here to download the presentation!

A RÉV rendszer lefedi a teljes értékesítési körfolyamatot a készletkezeléstől a felsővezetői információszolgáltatásig. Integrálja a piacon tevékenykedő üzletkötőket, képviselőket, áruterítőket a vállalati információs vérkeringésbe úgy, hogy a tenyérszámítógépeknek köszönhetően szinte teljesen eltünteti a fárasztó és nagy hibalehetőséggel járó papírmunkát.

 

KIKNEK AJÁNLJUK A RÉV-ET?

 

Minden olyan vállalatnak, aki értékesítői, üzletkötői, képviselői vagy áruterítő csapattal vág neki a piaci csatározásoknak.

            Azaz:

 

            akik:

listajel

termelő cégeknek

listajel

kereskedő cégeknek

listajel

szolgáltató cégeknek

 
listajel

túrás áruterítést végeznek

listajel

ügyfél látogatókkal dolgoznak

listajel

üzletkötőkkel és értékesítőkkel működnek

 

MIÉRT AJÁNLJUK A RÉV-ET?

 

…mert számos, már rövidtávon is mérhető előnyt biztosít vállalatának!

listajel

A rendszer az egyéb vállalati területeket (pénzügy, számvitel, beszerzés, termelés, stb.) lefedő modulokkal is kibővíthető, de a meglévő ügyviteli rendszerhez is kapcsolható.

listajel

Jelentős erőforrások takaríthatóak meg a teljes értékesítéshez kapcsolódó adatforgalom, és a szokásos jelentések, elemzések automatizálása révén.

listajel

A készletnyilvántartás pontosabbá, megbízhatóbbá és naprakésszé válik.

listajel

Mód nyílik az üzletkötők pontos elszámoltatására és akár napi értékelésére.

listajel

Hatékonyabbá és elegánsabbá tehető az ügyfélkiszolgálás.

listajel

A tenyérszámítógépeken futó alkalmazáscsomag jóvoltából állandó piaci és konkurencia információszolgáltatást élvezhet - további költségek nélkül!

listajel

A teljes rendszer - amellett, hogy opcionálisan tartalmazza az egyes funkciókat - az egyedi felhasználói igényekre szabható, így az Ön vállalatának különlegességeit is képes kiszolgálni!

RÉV - Hogy ne VÉRezzen el a piacon!

 

Vissza az LBS ECoNET Rt főlapra