Vissza

A T&F üzletágunk az LBS ECoNET Kft által forgalmazott összes termékkel kapcsolatban vállalja szoftveradaptációk elkészítését illetve integrált kiegészítő modulok, szoftverszolgáltatások szállítását.

ECoNET 850 adaptációk

Saját fejlesztésű integrált vállalatirányítási rendszerünk létrehozásánál fő szempont volt a paraméterezhetőség és adaptivitás megtartása. Az ECoNET 850 szolgáltatásai a megrendelő igényei szerint gyakorlatilag korlátlanul bővíthetők és átalakíthatók. Természetesen minden ilyen esetben javaslatot teszünk a paraméterezéssel, ügyviteli átszervezéssel ill. szoftveradaptációval megoldandó kérdések arányait illetően.

 

Exact adaptációk és kiegészítések

Forgalmazott Exact rendszereinkhez kapcsolódóan vállaljuk a legkülönbözőbb egyedi igényeket kielégítő kiegészítő alkalmazások szállítását, melyek az esetek többségében integrált működést képesek produkálni az Exact modulokkal. Az ECoNET Swan fejlesztői környezet komplett Exact interfészgyűjteménnyel is rendelkezik, így ilyenirányú megbízásainknak igen rövid határidővel tudunk eleget tenni.

Szigetrendszerek és –alkalmazások illesztése

Sok hazai vállalatra jellemző, hogy tevékenységeinek informatikai támogatása nem egy integrált rendszerrel valósul meg, hanem különböző részmegoldások használatával. Ennek oka lehet, hogy az esetenként speciális tevékenységeik lefedésére nem találnak megfelelő egységes rendszert, vagy egyszerűen csak az, hogy nem képesek, vagy nem hajlandóak szigetrendszereik integrált rendszerre cserélésének magasabb költségeit finanszírozni.

Cégünk az ilyen helyzetben lévő vállalatokra is gondol és – bár meggyőződésünk, hogy a hosszútávú megoldás számukra is egy integrált rendszer bevezetése – vállalkozik arra, hogy meglévő rendszerei között egy alapszintű integrációt valósít meg, melynek legfőbb előnye, hogy a párhuzamos és ismétlődő adatbevitelt a minimális szintre csökkenti.

 

Vissza az LBS ECoNET Rt főlapra