Cégtörténet

 

Az LBS ECoNET Kft a Horváth és Molnár Kereskedelmi Kft átalakulásával, annak jogutódjaként, az anyacég átszervezésével, a kereskedelmi és vevőszolgálati részlegének elkülönítésével jött létre.  Cégünk március 11-től a Perfekt csoport tagja lett, ahol a tanácsadási ágazaton belül a consulting és az IT tevékenység összhangját valósítja meg.

A Horváth és Molnár Kereskedelmi Kft. működését 1991-ben kezdte. 1998. április 1.-én született az LBS ECoNET Kft., melyen 1999. január 1-i hatállyal törzstőkeemelést hajtottak végre.

A cég jelenlegi létszám 18 fő, ebből 16 fő felsőfokú végzettségű, többen két diplomával rendelkeznek.

Az alapítás évétől kezdve cégünk egyenletesen fejlődött, évről évre növekedett az árbevétel és a létszám, bővült partnereink száma. Az 1998. évi, saját szoftverértékesítéssel kapcsolatos nettó árbevételünk az átalakulást követő évben több mint 76 MFt volt. Az LBS ECoNET Kft jelenlegi törzstőkéje 20 MFt.

Ars Poetica

A cég alapfilozófiája röviden úgy fogalmazható meg, hogy partnereink számára problémáik megoldására komplex szolgáltatást nyújtunk. A hangsúlyt a vállalat vezetésének minél gyorsabb és pontosabb műszaki és gazdasági informálására, a döntések előkészítésének támogatására helyezzük. Ezt tartjuk elsődlegesnek, az eszközöket ennek rendeljük alá. Folyamatos tanácsadói tevékenységünk, megfelelő színvonalú szakmai szolgáltatásaink segítségével, partnereinkkel hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk. Ennek megfelelően határoztuk meg cégünk alap jelmondatát, mely szerint “társ a fejlődésben” kívánunk lenni.

Cégprofil

Szakembereink vállalati információs rendszerek fejlesztésében és a gazdasági tanácsadásban többéves szakmai gyakorlatra tettek szert, amelyet vállalatoknál végzett vezetői munka is kiegészített.

Erre az ismeretre és tudásra alapozva alakult ki a cég tevékenység struktúrája, amelyet törekvéseink szerint az egyre nagyobb mértékű diverzifikáltság is jellemez.

Tevékenységek, termékek

Gazdasági tanácsadás

listajel Kontrolling modellek kialakítása
listajel Üzemgazdasági modellek kidolgozása
listajel Logisztikai modellek kidolgozása

Szoftver alkalmazási terület

listajel Alkalmazási javaslatok készítése
listajel Szervezési és munkamegosztási javaslatok kidolgozása
listajel Betanítás
listajel Alkalmazás felügyelet
listajel Rendszerkövetés
listajel HOT-LINE szolgáltatás

Gazdasági szoftverek forgalmazása

listajel Saját fejlesztésű szoftverek forgalmazása
listajel Értékesítés
listajel Paraméterezés
listajel Adaptálás
listajel Egyedi fejlesztés
listajel Gazdasági szoftverek forgalmazása

Adattárházak, vezetői információs rendszerek

listajel Adatmodellek kialakítása
listajel Adatbázisok kialakítása (ORACLE, SYBASE, INTERBASE)
listajel ECoTABL (saját fejlesztésű Excel Extension alkalmazás)
listajel COGNOS OLAP/DSS business intelligence (Impromptu, Powerplay, Scenario)
listajel ORACLE OLAP DSS (Discoverer, Express)
listajel

Hardverek forgalmazása

listajel

Kommunikációs hálózatok kiépítése

Összegzés

Alap célkitűzésünk közép és nagy vállalatok számára komplex informatikai és gazdasági szolgáltatások biztosítása. Megoldást kínálva a vállalat fejlődése szempontjából e két létfontosságú terület összehangolásához és a hatékony szinergia kialakításához.

 

 

Vissza az LBS ECoNET Rt főlapra